PROMOTIES

Exclusief voor jou, die blijvend wilt afvallen!
PROMOTIE Vanaf 20-05-2018 t/m 15-06-2018
Exclusief voor jou, die blijvend wilt afvallen!

Start vandaag nog met je nieuwe leven!Geniet van de Smart Box Actie: 85 ipv 150.(exclusief coachingsessie) Ben woog drie jaar geleden nog 138 kilo. Op aanraden van een vriend kwam hij terecht bij Kyalin. Met behulp van een coach en de smart box startte hij het Kyalin-dieet, een ware springplank naar een nieuw, gezonder leven! Vandaag weegt Ben maar liefst 54 kg minder en is trotse student voedings- en dieetkunde.  Drie jaar geleden woog hij nog 138 kilogram en bleef zijn kajak steken tegen de ondiepe bodem tijdens een weekendje kamperen. Nu stopt de weegschaal op 84 kilogram als Ben Celis (19) uit Berlaar er gaat op staan én studeert hij Voeding- en dieetkunde. “Ik ging op een dag nieuwe kleren kopen, maar kwam met lege handen terug buiten omdat zelfs maat XXXL niet meer paste. Toen heb ik voor eens en voor altijd de klik gemaakt. Ik geef mensen graag raad nu. Ik wil hen inspireren met mijn verhaal. Soms stappen ze gewoon op me af om tips te vragen. En voor al wie klaagt dat het niet lukt, heb ik maar één antwoord: dan heb je niet hard genoeg geprobeerd. Ik wéét dat het kan. Voor mij is een compleet nieuwe wereld opengegaan. Toen ik dik was, was ik verlegen. Met die slanke lijn kwam ook het zelfvertrouwen. Ik durfde sociale contacten te leggen, ben bij de studentenvereniging Diana gegaan en leerde mijn vriendin Queency kennen.”

Lees Meer
Speciaal voor wie
PROMOTIE Vanaf 11-04-2018 t/m 31-05-2018
Speciaal voor wie "BLIJVEND" wil afslanken!

Ben je klaar met het jojo- effect? Start deze maand met het Kyalin afslankprogramma en val BLIJVEND af. Behaal je het streefgewicht op 31/5 (het gewicht dat we samen bepaalt hebben - hoeft daarom niet het uiteindelijke streefgwicht te zijn) dan maak je kans op een shoppingbudget bij Queens! Maak snel je afspraak voor een bikinibody deze zomer en een hoop zelfvertrouwen!

Lees Meer
Speciaal voor wie
PROMOTIE Vanaf 4-04-2018 t/m 31-05-2018
Speciaal voor wie "blijvend" wil afvallen! Win een shoppingbudget van €250!

Nele won het shoppingbudget in 2017. Ben jij in 2018 aan de beurt? "MINDER KILO'S, MEER SHOPPINGBUDGET! Start nu met het Kyalin Afslankprogramma en we bepalen jouw streefgewicht. Dit gewicht dien je te halen op 31/5/2018.Bereik je dit streefgewicht dan maak je kans op een shoppingbudget van maar liefst €250 bij Queens-Leuven! Als dat geen motivatie is!  

Lees Meer