PROMOTIES

Ik wil doelgericht afslanken! Top promo: bij aankoop van een Smart Box is het intake gesprek GRATIS!
PROMOTIE Vanaf 17-08-2018 t/m 15-09-2018
Ik wil doelgericht afslanken! Top promo: bij aankoop van een Smart Box is het intake gesprek GRATIS!

StappenplanMet Kyalin in zee gaan, is niet zomaar een kuur. Want een succesvol dieet begint met een goede begeleiding.We coachen je dan ook doorheen het Kyalin-stappenplan. Alle stappen moeten dan ook achtereenvolgens doorlopen worden tot het einde. Stap 1: AfslankfaseGedurende deze fase volg je een strikt programma op basis van een aantal eiwitporties gecombineerd met groenten en vlees of vis.Koolhydraatrijke voedingsmiddelen (zoals brood, aardappelen, pasta, rijst, fruit,...) zijn niet toegelaten. Maar geen nood, samen geraken we er doorheen! Stap 2: ReïntroductiefaseTijdens deze fase worden voedingsmiddelen opnieuw geïntroduceerd. Graanproducten en fruit vervangen geleidelijk aan de eiwitsupplementen.Maar ook zetmeel wordt geleidelijk aan toegelaten. Stap 3: StabilisatiefaseIn deze derde fase staan zowel graanproducten, fruit en zetmeelproducten standaard op het menu.Deze fase zal de basis vormen van je nieuwe, gezonde leefstijl. Let op! Deze fase is noodzakelijk om gewichtsbehoud te garanderen. Gezonde voedingU heeft uw doel bereikt! Maar vergeet niet, het succes van een langdurig resultaat is enkel gewaarborgd door het naleven van een gezonde voeding.Vanaf nu is het geen dieet, maar een levensstijl. Alles mag, maar met mate.

Lees Meer
Geniet nog snel van onze ZOMER PROMO! Win een 2 maanden abonnement E-Fit!
PROMOTIE Vanaf 17-08-2018 t/m 31-08-2018
Geniet nog snel van onze ZOMER PROMO! Win een 2 maanden abonnement E-Fit!

Tot eind augustus geniet je nog van onze zomerpromo! Maar liefst 2 maanden onbeperkt E-Fit voor slechts €299.Waar wacht je nog op? Win een 2 maanden abonnement E-Fit. Like en deel onze actie.De gelukkige winnaar wordt bekend gemaakt via de Facebookpagina na 31-08-2018.Er wordt geen persoonlijk privé-bericht gestuurd naar de winnaar. Houd dus zeker onze fanpagina goed in het oog!

Lees Meer
Blijf fit tijdens de zomermaanden!
PROMOTIE Vanaf 25-07-2018 t/m 31-08-2018
Blijf fit tijdens de zomermaanden!

Met dit warme weer sporten.. liever niet. Kom E-Fitten in een een aangename temperatuur en geniet nog van onze zomer PROMO! €299 voor onbeperkt trainen en dit 2 maanden lang. 

Lees Meer