My Lipo Bodysculpting

Prijzen:

Behandeling van 1 zone: €250 - 10 beurten

Behandeling van 2 zones: €350 - 10 beurten

 

Hoe het werkt?

My-Lipo is een systeem met lichtgevende dioden (LED), speciaal ontworpen voor professionals, om het lichaam vorm te geven door centimeters te verliezen in de omtrek van bepaalde lichaamszones (taille, heupen, dijen, armen, nek). My-Lipo is uitgerust met 16 pads die rechtstreeks worden vastgemaakt tegen de vetrijke zones die bestand zijn tegen dieet en sporten.

Wat is het werkingsmechanisme achter My-Lipo?

Het licht (635nm) dat uitgestraald wordt door My-Lipo zorgt ervoor dat de membranen van de vetcel tijdelijk de doorlaatbaarheid van de cel veranderen. Door deze korte verandering kan het vet in de cel worden losgemaakt en vrijgegeven in de interstitiële ruimte waar het kan worden verwerkt door het lymfestelsel.

 

Wat gebeurt er met het vet?

Nadat ze zijn losgemaakt, worden de triglyceriden afgebroken in vrije vetzuren en glycerol en komen ze in het bloed terecht. Zodra ze in het bloed terechtkomen, kunnen er verschillende dingen gebeuren:

 

1. Een aantal van de vrije vetzuren zijn sneller beschikbaar als brandstof voor het lichaam

tijdens het sporten.

 

2. Het gedeelte dat niet verbruikt wordt als energie, gaat naar de lever waar het wordt geoxideerd of bewerkt voor opslag. Het is niet bekend hoeveel vet wordt geoxideerd of opgeslagen, maar de

resultaten doen vermoeden dat het vet wel degelijk wordt geoxideerd (geen zichtbare of meetbare herverdeling van vet in de behandelde zones)

 

Welke resultaten kan ik verwachten?

Klanten verliezen een zes tot vijftien centimeter* in een behandelingskuur. Om de resultaten te maximaliseren is belangrijk:

 

1. Hydratatie is essentieel. Drink voldoende water (ideaal ten minste 8 glazen van 250 ml water)verdeeld over de dag. Diuretica (koffie, alcohol,enz.) worden afgeraden.

 

2. Het lymfestelsel moet worden gemobiliseerd. Sporten na de behandeling is essentieel. Ideaal is om 350 calorieën te verbruiken met een cardiovasculaire workout naar keuze. Een combinatie met E-fit is perfect.

 

*Individuele resultaten kunnen variëren en zijn niet gegarandeerd.

 

Hoe diep pakt My-Lipo de vetcellen aan?

De penetratiediepte is 10 tot 12 mm. My-Lipo is uitgerust met 16 pads die elk 28 zeer heldere dioden bevatten. Elke pad heeft een optische output van 450mw per pad.

 

In hoeverre verschilt My-Lipo van liposuctie?

Liposuctie is een invasieve procedure voor de mechanische verwijdering van vetcellen. My-Lipo is daarentegen niet-invasief en pakt de vetcellen alleen tijdelijk aan. My-Lipo concurreert niet met liposuctie; het is gewoon een optie voor figuurcorrectie voor klanten die geen chirurgische procedure wensen te ondergaan.

 

Helpt My-Lipo voor slappe huid?

Concrete gegevens geven aan dat klanten die My-Lipo kregen, opmerkten dat de huidtint en -textuur mooier en egaler werd.

 

Verbetert My-Lipo het uitzicht van cellulitis?

Concrete gegevens geven aan dat klanten die My-Lipo kregen, opmerkten dat de cellulitis er beter uitzag.