RégimA Power Peel

Exfoliërende Fruitzuurbehandeling voor Huidverjonging en Huidverbetering.

-COUPEROSE-DROGE HUID-GROVE PORIEN-LITTEKENS-PIGMENTPROBLEMEN-ZONNESCHADE-RIMPELS

De power Peel is dé ultieme huidverjongende en huidverbeterende behandeling. De 6 verschillende fruitzuren hebben een duidelijk zichtbaar verhelderend en egaliserend effect op de huidtint. Daarnaast stimuleren de Peel-behandelingen de celvernieuwing en de collageensynthese waardoor bestaande fijne lijntjes en rimpels geleidelijk verminderen.

Door natuurlijke fruitzuren te combineren met krachtige anti-inflamatoire ingrediënten, antioxidanten, flavanoïden en tyrosinase-remmers, heeft RégimA een unieke peel ontwikkeld, met een dubbele actie. De Power Peel richt zich niet alleen op de voordelen van exfoliatie maar door zijn verrijkte formule ondersteunt hij de huid tegelijkertijd actief bij haar herstel en wederopbouw.

De Power Peel is bovendien 100% natuurlijk, niet synthetisch gebufferd en wordt door elk huidtype goed verdragen. Deze Peel brengt de populaire 'exfolierende behandelingen' naar een meer therapeutisch niveau en bewijst door haar formule dat een Peel tegelijkertijd krachtig kan zijn, zonder de huid te irriteren en zonder ongewenste neveneffecten. De Power Peel is pijnloos en veilig het ganse jaar door, ook in de zomer. Door deze continuïteit in de behandelingen verloopt de huidverbetering efficiënter en worden de verkregen resultaten langer behouden.

Power Peel €60, 30 à 60 minuten

Mechelsesteenweg 310 3020 Herent
info@skinaffair.be
T 016 20 56 65
Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x