Over ons

Skin Affair is een jong en dynamisch team dat meer biedt dan alleen een verzorging. Skin Affair staat voor een beleving binnen een totaalconcept met oog voor het gewenste resultaat. Door continu te vernieuwen en opleiding te volgen, zijn we in staat professioneel en persoonlijk advies te bieden.

Waarden zoals integriteit, respect en vertrouwen zijn de pijlers die we elke dag uitdragen. 

Omdat bij Skin Affair iedereen recht heeft op "HET BESTE" en we hierdoor het verschil maken, steeds opnieuw.

Skin Affair is gespecialiseerd in huidverbetering met advies, figuurverbetering en afslanken. 

Skin Affair verzorgt een uitgebreid aanbod aan behandelingen voor je huid! Enkele voorbeelden van formules voor huidverbetering zijn: Medcos IPL Anti-ageing, couperose, spider naevi en acnébehandelingen, RégimA Power Peel, Ahava , Crystal Clear Microdermabrasie en zuurstoftherapie, noem maar op!


Naast algemene huidverzorging kunt u bij ons ook terecht voor de klassieke gelaatsverzorging, het Kyalin afslankprogramma, kunstnagels, permanente make-up en massages.

Wij lichten hier slechts een tipje van de sluier maar om ons compleet aanbod te bekijken, kunt u zeker ook eens een blik werpen op onze website! U bent ook steeds welkom om vrijblijvend informatie te vragen aan onze werknemers in onze vestiging te Herent! Wij zullen u steeds graag met raad en daad bijstaan! 

UW HUID IS ONZE BEZORGDHEID!

Mechelsesteenweg 310 3020 Herent
info@skinaffair.be
T 016 20 56 65
Privacy
Algemene voowaarden
Sitemap


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x