Wax/Sugarwax bar

Harsen is een tijdelijke manier voor het verwijderen van ongewenste haargroei voor ongeveer 3-6 weken.Harsen heeft op zich geen invloed op de haargroei, maar in praktijk komen sommige haren na regelmatig harsen niet meer terug.Voor een goede hechting van de hars dient het haar ongeveer 1 cm lang te zijn. 24 uur van te voren geen vette oliën of bodylotions gebruiken omdat de hars dan minder goed hecht. Vlak voor, tijdens en na de menstruatie kan het harsen gevoeliger zijn. Dit is ook het geval bij griep of verkoudheid. De dag zelf, niet voor of na de behandeling zonnebaden of zonnebanken. Gebruik een goede zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor als je gaat zonnen (na 24 tot 48 uur).

STRIPHARS

Het ontharen met strip hars wordt vooral gebruikt voor het snel ontharen van grote oppervlaktes zoals rug, borst of benen.

FILMHARS

De filmhars wordt veelal voor gevoelige delen zoals gezicht, oksels en de bikinilijn gebruikt. Filmhars hecht zich namelijk aan de haren en niet aan de huid. Hierdoor komt minder irritatie voor. Ontharing met hars van de intieme delen wordt enkel bij vrouwen gedaan.

SUIKERONTHARING

Suikerontharing is een verfijnde ontharingstechniek die alle haartjes vanaf de wortel verwijdert met suikerpasta waardoor ze fijner en dunner terugkomen. De pasta kan aangebracht worden op het volledige lichaam en is samengesteld uit natuurlijke en pure ingrediënten. De grootste troeven van ontharen met suiker? Geen ingegroeide haartjes, onaangename pijn of vervelende allergieën en irritaties. Het resultaat? Een zijdezachte huid.Mechelsesteenweg 310 3020 Herent
info@skinaffair.be
T 016 20 56 65
Privacy
Disclaimer
Sitemap


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x